Het 19e FeelGood Festival gered door Podium Victorie

Eén dag nadat in juli vorig jaar het bericht in de media was verschenen dat het FeelGood Festival op 9 september 2018 geen doorgang kon vinden i.v.m. de sluiting van de Stadskantine, kreeg Margot Bierman (voorzitter Stichting FeelGood) een telefoontje van Tobías Huveneers, de programmeur van Podium Victorie, hét poppodium van Alkmaar.
Hij had het nieuws vernomen en vond het enorm zonde en een gemis voor Alkmaar dat het 19 e  FGF ( 1 e  en oudste Alkmaarse festival met regionale optredens, goede-muzikale-doelen én een lange traditie) niet door kon gaan en bood Podium Victorie als locatie aan.
Omdat, vóór het persbericht uit ging, alle bands en vrijwilligers al waren geïnformeerd over het niet doorgaan van het Festival en de tijd van voorbereiding (vakantieperiode) erg kort was, heeft het bestuur toen besloten 9 september te laten wat het was en te kijken naar mogelijkheden in 2019.
De plannen voor een nieuwe start van de Stadskantine bleven onduidelijk en het bestuur van de Stichting kon/wilde niet langer wachten. Er werd besloten op de uitnodiging van Tobías Huveneers in te gaan en de mogelijkheden van een FeelGood Festival in Podium Victorie te onderzoeken. Stichting FeelGood is ontzettend gelukkig nu officieel te kunnen melden dat het
Festival gaat plaatsvinden op zondag 23 juni 2019. Een droom van de organisatie, die werkelijkheid wordt, want een betere plek kan zij niet wensen voor het Festival. Prachtige podia en faciliteiten voor de artiesten en ruimte voor heel veel publiek, met hopelijk een hoge opbrengst voor de goede doelen. De organisatie van het Festival moet worden bekostigd uit sponsorgelden en hoewel van meerdere sponsoren reeds een bijdrage is ontvangen, is de Stichting naarstig op zoek naar nieuwe sponsoren om van het Festival een groot succes te maken. Inmiddels is de draad weer opgepakt met betrekking tot de organisatie en programmering van het Festival, want het is zomaar 23 juni.