Maak kennis met Marijke: één van onze fantastische vrijwilligers!

Zonder vrijwilligers geen FeelGood Festival. We zijn daarom ook ontzettend blij dat we elk jaar op een grote groep enthousiaste vrijwilligers mogen rekenen die zich voor, tijdens en na het festival inzetten om er elk jaar weer een onvergetelijke dag van te maken. Maar hoe is het eigenlijk om vrijwilliger te zijn voor FeelGood? We vroegen het Marijke, sinds lange tijd trouwe vrijwilliger:

“Mijn naam is Marijke, 51 jaar en inmiddels ben ik een groot aantal jaren betrokken bij het FeelGood Festival. Lang geleden ben ik voor het eerst in Atlantis (nu Victorie, red.) aan de Breedstraat gaan kijken met mijn en toen nog kleine kinderen. Daarna ben ik al snel vrijwilliger geworden en gaan helpen met versieren en het kinderprogramma.

Dit betekende op zondagochtend vroeg naar Atlantis om daar met andere enthousiastelingen te verzamelen om het pand te versieren, logo’s op te hangen, gordijnen brandbestendig te maken en de podia op te leuken. Daarna met z’n allen lunchen. Mij verbaasde het dat Bertje Doperwtje ook normale kleren had i.p.v. zijn groene outfit!

Het kinderprogramma liep toen ook al goed, vele kinderen kwamen om geschminkt te worden, te dansen of te knutselen. Het leuke was dat ik daarna lekker met vrienden bij ‘Mama Kookt’ bleef eten en zelf ook nog naar bandjes kon luisteren.

Ik heb ook nog even in de organisatie meegeholpen, vergaderen bij Margot, goede doelen aanschrijven en me verbazen hoeveel tijd er in 1 dag Feelgood gaat zitten. Eén jaar hebben we zelfs een heel FeelGood weekend gehouden in Provadja ! De laatste jaren vond het festival plaats in Koekenbier en help ik nog steeds enthousiast mee op de dag zelf van dit leuke en bijzondere festival waar de sfeer zo lekker ongedwongen is en je eigenlijk ook voor je eigen plezier komt.”