20 years FeelGood Festival

2020 betekent voor Stichting FeelGood veel tweetjes, eentjes en nulletjes. Want op 22-11-2020 houden we voor de 20e keer het FeelGood Festival en Podium Victorie opent hiervoor opnieuw de voordeur.
Dat is niet niks natuurlijk, we willen er dan ook een groot feest van maken en veel geld ophalen voor muzikale goede doelen.

Om een groot feest te kunnen organiseren, zullen wij ook weer een beroep moeten doen op onze sponsoren. Het is geweldig dat meerdere trouwe sponsoren ons al jarenlang ondersteunen. Wij hopen echter toch ook veel nieuwe sponsoren te mogen verwelkomen, die ons werk bijzonder vinden en onze Stichting een warm hart toedragen. 

Wij zijn een kleine stichting zonder betaalde medewerkers, die goed op de centjes past, zodat de gehele opbrengst van het Festival zelf besteed kan worden aan de muzikale wensen van goede doelen. En die, zonder subsidie(!), nu dus al voor de 20e keer een uniek cultureel evenement in/voor Alkmaar organiseert. Wij zijn al druk bezig met de programmering en zullen ook via Social media iedereen op de hoogte houden van de vorderingen. Wij nodigen goede doelen, artiesten en (nieuwe) sponsoren uit onze website uitgebreider te bekijken. U kunt via de website informatie opvragen en zich tevens aanmelden. Met zijn allen op naar 22-11-2020!