Blije gezichten op de veertiende goede doelendag

Blije gezichten op de veertiende goede-doelendag van het FeelGood festival

Op zaterdag 12 april werden door Stichting FeelGood muziekinstrumenten en –apparatuur uitgereikt in Grand Café Koekenbier. Dankzij de succesvolle opbrengst van het FeelGood Festival afgelopen november, kon het wensenlijstje van zeven regionale zorginstellingen worden vervuld. De band ‘Like Eve’ zorgde voor de muzikale omlijsting van de middag.

Zorgboerderij de Buitenkans ontving een Ibiza CD zanginstallatie/Karaoke-set. Deze werd enthousiast ontvangen door twee bewoners van de Buitenkans en zij trakteerden het publiek meteen op een optreden door twee nummers te zingen. Christa Bos van het Maartenshuis op Texel gaf een demonstratie op de (van oude gastanks gemaakte) TankDrums die zij ontving. Klas op Wielen Alkmaar mocht unieke houten instrumenten ontvangen.

De maker en bedenker van de houten bouwsels Bert van Bommel legde uit hoeveel en wat voor geluid ze geven met minimale inspanning. Midgard uit Tuitjenhorn ontving een Schulmerich Handbell ter aanvulling op eerder geschonken Hand Bells. De Amberhoff uit Heiloo kreeg voor hun demente bewoners een mooie djembé. De mannen van Straatgeluid ontvingen een professionele microfoon met standaard, om te gebruiken voor hun rapsessies in hun nieuwe opnamestudio. Het Respijthuis ontving voor hun gasten, mantelzorgers en vrijwilligers een akoestische gitaar.

We kijken met trots terug op een zeer geslaagde overhandiging. Het FeelGood Festival bedankt Grand Café Koekenbier, sponsoren, bands, vrijwilligers en bezoekers van het afgelopen festival voor het mogelijk maken van deze middag. We zien jullie graag op onze lustrumeditie: 23 november 2014 is de 15e editie van het FeelGood festival!