Feestelijke FeelGood overhandiging aan goede doelen

Zondag 28 januari j.l. heeft Stichting FeelGood in Wijkcentrum Overdie onder grote publieke belangstelling de muziekinstrumenten en aanverwante apparatuur aan de goede doelen overhandigd. De goede doelen waren dit keer Wijkcentrum Overdie en Musicians Without Borders.

Met de opbrengst van het FeelGood Festival konden de wensen van beide goede doelen ook nu weer naar volle tevredenheid worden vervuld! Tijdens de open dag in Wijkcentrum Overdie werd aan wijkcentrum-medewerker Nicolas een opname microfoon met bijbehorende apparatuur overhandigd. 

Deze microfoon zal worden gebruikt tijdens de muziekactiviteiten voor de jeugd op woensdagmiddag. Nicolas helpt kinderen met het maken van rap-liedjes en gaf zelf een demonstratie van zijn rap-kunsten. Laura Hassler (oprichter van Musicians Without Borders in 1997 in Alkmaar) kreeg 10 castagnetten, 10 Mbira’s en 2 strijkstokken overhandigd. In december nam MWB projectmanager, Fabienne van Eck, al 2 strijkstokken en een set snaren voor de contrabassen in ontvangst. Dit alles is bestemd voor het MWB Palestina Project; een kinderorkest met kinderen uit vluchtelingenkampen en geïsoleerde dorpjes. Ze komen uit arme gezinnen en krijgen nu gratis muziekonderwijs! Na de officiële uitreiking werd het programma afgesloten met een wervelend optreden van de Alkmaarse Big Band.