Margot Bierman

Voorzitter

Margot is voorzitter van Stichting FeelGood en in het dagelijks leven pianolerares. Hoe komt een klassiek geschoolde pianojuf bij de organisatie van een popfestival terecht? Margot: “Een aantal van mijn leerlingen gaf ter gelegenheid van mijn 25-jarig jubeltje als pianojuf gezamenlijk een concert. Het leek mij een goed idee de opbrengsten aan een muzikaal doel te schenken. Na contact met de kinderafdeling van het MCA bleek dat er eerder dat jaar een ‘FeelGood’ Festival in Atlantis was georganiseerd. De opbrengsten van dit festival waren ook bestemd voor de kinderafdeling!

Het contact was snel gelegd. Bertje Doperwtje, Zeek the Freak en ik besloten onze gezamenlijke opbrengst te gebruiken om de wensen van de MCA kinderafdeling en het Triversum, de FGF doelen van dat jaar, te realiseren.

Het FeelGood-idee sprak mij zo aan en de organisatie was zo enthousiast dat ik besloot mij vanaf dat moment volledig voor Feelgood in te zetten. Zo kunnen we, elk jaar weer, de muzikale wensen van een aantal zorginstellingen, logeerhuizen en/of scholen realiseren.

Voor mij persoonlijk ligt de FeelGood-kracht in diversiteit, eigenzinnigheid, onafhankelijkheid, no-nonsense en natuurlijk: vrijwillig! Ik hoop van harte dat ook dit jaar heel veel mensen ons leukste benefietfestival van de regio weten te vinden.”