Een middag vol verrassingen…

Op zaterdag 25 april vond alweer de 15 editie plaats van FeelGood goede-doelendag in café Koekenbier. Het vijftienjarig jubileum van het FeelGood-Festival was een groot succes en dankzij de grote opbrengst hebben we weer zeven regionale zorginstellingen blij gemaakt met  muziekinstrumenten en -apparatuur. Dankzij de aanstekelijke muziek van Greedy Monster kreeg de overhandiging een  zeer gemoedelijke en spontane sfeer.

De Kleine Ark mocht de spits afbijten met een Ibiza Sound Machine en karaoke set. Niet alleen gaven wij instrumenten weg, ook Stichting FeelGood werd getrakteerd, en wel op zelfgemaakte beeldjes. Deze waardering geeft ons een extra boost. Het Groene Erf gaf een demonstratie van de handgemaakte Choroi Klankkast.

Ook Zorg-In heeft een Ibiza Sound Machine ontvangen met karaoke set, Harp Cimbaal, slagstokken en bellen. Tijdens hun speech kwam weer duidelijk naar voren hoe belangrijk de instrumenten zijn voor de verbinding met muziek. De dames van Warm Thuis zijn net begonnen met de organisatie en zijn nu al trotse bezitters van Toca Djembe’s. De Vrolijkheid had een primeur te pakken. Er werd voor het eerst een viool weggegeven en daarnaast mochten ze ook drie gitaren ontvangen. AC de Zilvermeeuw koos voor kleine instrumenten voor hun band Silk. Zo wordt de drummer ondersteund met switches en bekkenstandaard.

De laatste organisatie was CliniClowns. Zij zijn de trotse bezitter geworden van een 3,5 octaaf Xylofoon die nu voor Circus Cliniclowns ingezet wordt.

We kijken met trots terug op een zeer geslaagde overhandiging. Het FeelGood Festival bedankt Grand Café Koekenbier, sponsoren, bands, vrijwilligers en bezoekers van het afgelopen festival voor het mogelijk maken van deze middag. We zien jullie graag op editie 16, 22 november 2015.